Nyheter

Välkommen till alltomwebb.se – Allt om att jobba med webbplatser, hosting, webbhotell, affiliate och annat

Så. Äntligen dags för alltomwebb.se att se dagens ljus. En verksamhet inom företaget Rosch Information & Media AB är att utveckla affärer på internet inom bl.a. e-handel och affiliatemarknadsföring. För detta ändamål har bloggverktyget WordPress använts flitigt de senaste åren och jag har under denna tid hunnit erfara många bra och några mindre bra sidor av WordPress som plattform för att bygga webbplatser, bedriva e-handel och för att bedriva affärsverksamhet som bygger på affiliatemarknadsföring. För att dela med mig av dessa erfarenheter har jag valt att starta denna nya webbplats – allt kommer uteslutande att på eller annat sätt handla om hur man jobbar med webb, vare sig det gäller webbhotell, affiliatemarknadsföring, WordPress eller annat.

På alltomwebb.se kommer vi att ta upp ämnen och guider kring webbhotell, Google Analytics, SEO, konvertering, e-handel med hjälp av pluginet WooCommerce och också kring hur man kan tjäna pengar online på sina webbplatser som affiliate (eller publisher som det också heter).

/Christian, alltomwebb.se

Foto av författare

Skrivet av Christian

Design- och tekniknörd som arbetat professionellt med utveckling av digitala lösningar och webb i mer än 20 år. Under denna tid har jag använt mig av mängder med olika verktyg, tekniker och arbetat i olika former och roller.

Arbetar som lösningsarkitekt på ett större företag inom tillverkningsindustrin. Bedriver parallellt med min anställning egen verksamhet på hobbynivå i mitt eget bolag Rosch Information & Media AB, primärt med utveckling av egna tjänster online.

alltomwebb.se delar jag med mig av tips och erfarenhet kring att arbeta med utveckling och förvaltning av webbaserade lösningar och strategier för digitala produkter och tjänster. Många av mina tips och råd gäller specifikt för eller exemplifieras i Wordpress som är det CMS (Content Management System) jag primärt använder mig av, men många av tipsen gäller allmänt oavsett vilket CMS du använder.

Lämna en kommentar