Rekommenderade produkter & tjänster

På denna sida hittar du några av de olika produkter och tjänster som jag själv använder i min utveckling av mina egna och mina kunders webbplatser.

Detta är produkter och tjänster som jag noga valt ut, testat och utvärderat och som jag ärligt kan rekommendera. Ofta efter att ha testat många olika alternativ och tyvärr också spenderat en hel del tid och pengar på bara för att komma fram till att dessa produkter och tjänster inte dög för mina behov eller att det helt enkelt fanns andra bättre eller mer prisvärda alternativ.

Disclaimer

Flera av de rekommenderade produkterna och tjänsterna som jag länkar till ovan erbjuder någon form av kickback, dvs. ersättning om ni klickar via mina länkar och köper de rekommenderade produkterna eller tjänsterna – detta är trots allt en webbplats som handlar om att tjäna pengar online… :).

Att använda länkarna för att t.ex. bli användare och kund av någon av produkterna eller tjänsterna kostar er som ny kund inget extra och kan jag ge er ett bättre pris t.ex. med en rabattkod så kommer jag också att göra det. Självklart kommer jag också att rekommendera gratisalternativ och alternativ som inte ger mig någon kickback om jag tycker de är produkter och tjänster som du kan ha stor nytta av i att utveckla dina webbplatser och tjänster online.

Om ni önskar kan ni istället välja att istället skriva in URL'erna till produkterna och tjänsterna själva, eller Googla dem men självklart kommer jag att uppskatta en ev. ersättning. Får jag ersättning så ger det också bättre förutsättningar till att jag kan lägga mer tid på att skriva nya artiklar på alltomwebb.se som förhoppningsvis kommer er tillgodo.

Jag vill också tydligt poängtera att valet av produkter inte baseras på hur mycket kickback jag får utan helt enkelt för att det är tjänster och produkter som jag verkligen använder och uppskattar. Det betyder också att jag i vissa fall rekommenderar vissa produkter som kanske är något enklare och där det finns bättre alternativ på marknaden men där de enklare och ofta billigare produkterna till fullo uppfyller mina (och förhoppningsvis också era) behov.

Tyvärr är det inte helt ovanligt att olika onlineföretag, webbplatser och liknande rekommenderar sina produkter helt och hållet baserat på den ersättning som de få och därför fabricerar betyg, omdömen, recensioner och liknande – men det kommer inte att hända här på alltomwebb.se – det vi rekommenderar, det står vi för!