Nyheter

Nytt utseende på alltomwebb.se!

Eftersom jag hade börjat tröttna på det gamla temat för alltomwebb.se så bestämde jag mig sent på kvällen att det var dags att förnya sig lite. Eftersom jag tog det smarta beslutet tämligen sent på kvällen och började arbeta med förnyandet direkt därefter så är webbplatsen just nu lite rörig… 🙂

Temat vi har valt denna gång heter Academy Pro och säljs av Studiopress. Så snart jag fått lite mer ordning på sajten så tänkte jag också skriva en kort artikel om just detta tema.

Teman från Studiopress använder jag på flera sajter och jag gillar att arbeta med det samtidigt som det har hyfsade prestanda och ser bra ut (när man har justerat klart…).

På återseende inom kort och då hoppas jag att det mesta av byggdammet har lagt sig! Godnatt!

Foto av författare

Skrivet av Christian

Design- och tekniknörd som arbetat professionellt med utveckling av digitala lösningar och webb i mer än 20 år. Under denna tid har jag använt mig av mängder med olika verktyg, tekniker och arbetat i olika former och roller.

Arbetar som lösningsarkitekt på ett större företag inom tillverkningsindustrin. Bedriver parallellt med min anställning egen verksamhet på hobbynivå i mitt eget bolag Rosch Information & Media AB, primärt med utveckling av egna tjänster online.

alltomwebb.se delar jag med mig av tips och erfarenhet kring att arbeta med utveckling och förvaltning av webbaserade lösningar och strategier för digitala produkter och tjänster. Många av mina tips och råd gäller specifikt för eller exemplifieras i Wordpress som är det CMS (Content Management System) jag primärt använder mig av, men många av tipsen gäller allmänt oavsett vilket CMS du använder.

Lämna en kommentar