Nyheter

Lite ombyggnad på gång (igen)…

I vanlig ordning så börjar det bli dags för lite modernisering här på alltomwebb.se. Denna gång uppdaterar vi webbplatsen med ett nytt tema från välkända GeneratePress. GeneratePress är framförallt kända för riktigt bra prestanda då temat är ordentligt optimerat samtidigt som det finns många enkla och smidiga möjligheter till anpassningar.

Tidigare har jag främst använt mig av teman från StudioPress som bygger på ”WordPress-ramverket” Genesis men faktum är att detta ramverk och tillhörande teman har hamnat lite på efterkälken bade avseende design, anpassningsmöjligheter och prestanda, bland annat till förmån för GeneratePress.

Därför tyckte jag att det var ett bra tillfälle att passa på att lära mig lite mer om GeneratePress och vilka möjligheter som erbjuds. Jag har inte tidigare arbetat med detta tema och jag hoppas att det blir intressant och givande. Eftersom jag också använder denna webbplats lite som labb så kommer det säkerligen att se lite halvtrasigt ut här och där men förhoppningsvis så kommer det mesta se ut och funka likt hur det har gjort tidigare inom kort.

Foto av författare

Skrivet av Christian

Design- och tekniknörd som arbetat professionellt med utveckling av digitala lösningar och webb i mer än 20 år. Under denna tid har jag använt mig av mängder med olika verktyg, tekniker och arbetat i olika former och roller.

Arbetar som lösningsarkitekt på ett större företag inom tillverkningsindustrin. Bedriver parallellt med min anställning egen verksamhet på hobbynivå i mitt eget bolag Rosch Information & Media AB, primärt med utveckling av egna tjänster online.

alltomwebb.se delar jag med mig av tips och erfarenhet kring att arbeta med utveckling och förvaltning av webbaserade lösningar och strategier för digitala produkter och tjänster. Många av mina tips och råd gäller specifikt för eller exemplifieras i Wordpress som är det CMS (Content Management System) jag primärt använder mig av, men många av tipsen gäller allmänt oavsett vilket CMS du använder.

Lämna en kommentar