Hosting

Test av VPS från svenska Inleed

Svenska Inleed har funnits som webbhotell på den svenska marknaden under ganska många år men har varit ganska anonyma jämfört med storsatsande webbhotellsföretag som t.ex. CityNetwork, Binero, Loopia och andra.

Vad som också inte är särskilt välkänt är att Inleed erbjuder kraftfulla VPS'er som är placerade i deras datahallar i Falun och Tällberg.

På VPS-Guiden kommer vi att testa och utvärdera hur bra deras VPS'er står sig jämfört mot VPS från t.ex. Vultr och DigitalOcean både vad det gäller pris och prestanda men också andra saker som kan påverka, t.ex. hur smidigt är det att hantera och konfigurera servern.

Så snart vi har lite mer erfarenheter kommer vi att uppdatera detta test med mer information.

Foto av författare

Skrivet av Christian

Design- och tekniknörd som arbetat professionellt med utveckling av digitala lösningar och webb i mer än 20 år. Under denna tid har jag använt mig av mängder med olika verktyg, tekniker och arbetat i olika former och roller.

Arbetar som lösningsarkitekt på ett större företag inom tillverkningsindustrin. Bedriver parallellt med min anställning egen verksamhet på hobbynivå i mitt eget bolag Rosch Information & Media AB, primärt med utveckling av egna tjänster online.

alltomwebb.se delar jag med mig av tips och erfarenhet kring att arbeta med utveckling och förvaltning av webbaserade lösningar och strategier för digitala produkter och tjänster. Många av mina tips och råd gäller specifikt för eller exemplifieras i Wordpress som är det CMS (Content Management System) jag primärt använder mig av, men många av tipsen gäller allmänt oavsett vilket CMS du använder.

Lämna en kommentar